ONVZ zet zich samen met de Koninklijke Nederlandse Hockeybond in voor de gezondheid van hockeyend Nederland. In 2018 gingen we samen met onze ambassadeur Floris Evers op zoek naar de geheimen die je meer grip op een gezond leven geven. Met een Escape Room-beleving op meerdere evenementen en een ‘grande finale’ tijdens de Champions Trophy leerden hockeyliefhebbers ONVZ kennen en dan met name de rol die ONVZ graag wil vervullen richting de hockeyer: helpen bij het meer grip krijgen op een gezond leven.

In 2019 blijven we ons inzetten voor alle hockeyers, samen met Floris, KNHB én anderen. Dat doen we onder andere door jou uit te dagen met de vraag ‘Ben je er klaar voor?’. En in het voorjaar organiseren we het nieuwe ONVZ Hockeyfest, daar wil je bij zijn! Hou ons Instagram-kanaal, hockey.nl en deze plek in de gaten en blijf op de hoogte.

Over ONVZ
ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk waar het belang van verzekerden voorop staat. De verzekeraar helpt en inspireert haar leden bij een goed en een gezond leven. Uiteraard is ONVZ er voor wie ziek is en zorg nodig heeft, maar ook voor wie gezond is en dat wil blijven. ONVZ biedt uitsluitend restitutieverzekeringen, waarmee verzekerden zelf kun dokter en ziekenhuis kunnen kiezen.

ONVZ kan helpen bij het krijgen van meer grip op een gezond leven. Dat doet ONVZ niet alleen binnen de hockeywereld, maar ook met onder andere hun Gids in Gezondheid, waar veel verhalen te vinden zijn op het vlak van bewegen, eten, ontspannen, werken en zorgen. De Gids in Gezondheid is een bijlage van NRC Handelsblad.

Meer weten over ONVZ? Neem een kijkje op onze website.

Terug naar boven