Iedereen wil een gezond leven leiden. Maar wat is gezondheid eigenlijk? Wanneer ben je gezond? En vooral, hoe word je het? ONVZ is voor jou op zoek naar de geheimen van een gezond leven, en met hockey in het bijzonder. Oud-international en meervoudig Champions Trophy-winnaar Floris Evers deelt zijn geheimen en helpt jou om meer grip te krijgen op jouw leven.

Een voorproefje van de geheimen van Floris? Op ons Instagram-hockeykanaal deelt Floris er de komende tijd een aantal. En natuurlijk kom je zowel in de Escape Room op de Champions Trophy als hier op de site wat tips van Floris tegen…

“In mijn hockeycarrière was het belangrijk om keihard te trainen, echt voor de sport te leven, maar het was ook belangrijk om aan m’n sociale en maatschappelijke leven te werken.”
– Floris Evers

Floris Evers is voormalig hoofdklasse-speler en oud-international. Hij behaalde in Athene en in Londen, als aanvoerder van het team, een zilveren medaille op de Olympische Spelen en wist met zijn ploeg meerdere keren de Champions Trophy op z’n naam te schrijven. Floris hockeyt nog steeds bij zijn club Amsterdam, werkt als consultant bij Peak4 en woont samen met zijn vriendin in De Jordaan. Floris heeft zowel in zijn hockeycarrière als tijdens zijn maatschappelijke carrière en dagelijks leven veel inzichten opgedaan over de geheimen van een gezond, succesvol en gelukkig leven.

 

Terug naar boven